Alți doi angajați de la SEWS România – Deva, diagnosticați cu Covid 19

După ce, miercuri, trei salariați ai fabricii de componente auto SEWS România, filiala Deva, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, alți doi angajați au fost diagnosticați cu virusul SARS – COV 2, au informat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Hunedoara. Cele două persoane s-au prezentat la Spitalul municipal din Hunedoara, unde au fost testate pentru virusul SARS-COV 2, iar rezultatele au fost pozitive. Toți cei cinci angajați lucrează în același schimb, patru dintre ei fiind din municipiul Hunedoara, iar unul din Deva.

Ancheta epidemiologică va continua la fabrica din Deva, unde a fost declarat focar. Sunt vizate mai multe persoane care au intrat în contact cu bolnavii, colegi de serviciu dar și membri ai familiilor lor, care au fost trimise în izolare.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată