Alexandra Marcu a reuşit! A devenit a treia femeie din lume care cucereşte vulcanul din America de Sud, Ojos del Salado, Chile, 6.893m!

Deveanca de 17 ani şi tatăl său au ajuns, duminică, pe cel mai înalt vulcan in lume! Cei doi au atins vârful Ojos del Salado (6.893 de metri) din Chile după o expediţie ce a durat o săptămână şi jumătate.

marcu

Privitor la palmaresul realizat de tânăra alpinistă şi tatăl ei în clipa de faţă au fost cuceriţi  şase dintre cei mai înalţi vulcani ai lumii. Este vorba de  Uhuru din Kilimanjaro, Pico de Orizaba din Mexic, Kazbek din Georgia, Damavand din Iran şi Mount Giluwe din Papua Noua Guinee.

Pentru a închide ciclul celor mai înalţi vulcani din lume, Alexandra mai are de suit pe vulcanul  Mount Sidley, din Antarctica.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată