Alertă la Tribunalul Hunedoara, din cauza unui cuplu care și-a ascuns bagajele în spatele clădirii (VIDEO)

Autoritățile au intrat în alertă, sâmbătă dimineața, la vederea mai multor valize abandonate în spatele clădirii Tribunalului Hunedoara. Jandarmii și pirotehniștii au fost chemați la fața locului pentru a stabili împrejurările în care acestea au ajuns acolo și dacă acestea reprezintă un pericol. Alarma s-a dovedit falsă. Între timp, proprietarii bagajelor au ajuns la tribunal și le-au revendicat. Ghiță și Geanina Grama, doi tineri din județul Satu Mare, au relatat că le-au lăsat rezemate de clădire cât timp au fost la o biserică din vecinătate, să se roage pentru a-și găsi se lucru.

„Până acum nu am avut probleme cu Poliția, cu legea, dar acum și-a băgat dracul coada, că nu știu care a reclamat că au fost bombe în bagajele noastre, ca să ne facă figura”, a povestit Geanina Grama (32 de ani).
„Am ajuns în Deva în urmă cu câteva zile, în căutare de lucru. Am dormit pe unde am apucat, sub cerul liber și într-o grotă de la poalele cetății, pentru că nu am avut bani la noi. Am cărat bagajele cu noi, iar pentru că sunt grele, iar astăzi le-am lăsat aici, crezând că nu le fură nimeni. Când am revenit de la biserică le-am văzut răvășite, pentru că jandarmii au crezut că o fi vreo bombă”, a spus Ghiță.
La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale Deva, care i-a îndrumat pe cei doi soți la gară, după ce aceștia le-au spus că scopul lor este să ajungă la o fermă din județul Neamț, dar s-au rătăcit.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva