(VIDEO) Alertă cu bombă în centrul Hunedoarei

1037

Joi seara, în jurul orei 21:15, un bărbat a sunat la Poliția municipiului Hunedoara și, fără a-și declina identitatea, a anunțat că în zona fântânii arteziene din fața Casei de Cultură urmează să explodeze o bombă. Ulterior aceeași persoană a revenit cu un apel la Poliție și a anunțat că bomba se află într-o camionetă parcată în vecinătatea artezienei.

Timp de peste două ore accesul în piața din fața Casei de cultură și pe străzile adiacente acesteia a fost interzis. Oamenii au fost ținuți la distanță, până când echipa de pirotehniști a Serviciului Român de Informați a verificat autoutilitara indicată, fără însă a descoperi vreo bombă.

„În urma apelui telefonic prin care o persoană necunoscută anunța amplasarea unei bombe într-o autoutilitară aflată în proximitatea Casei de Cultură din municipiul Hunedoara, echipa de pirotehniști împreună cu celelalte echipe de cercetare aflate la fața locului au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la identificarea persoanei care a apelat în mod eronat și nejustificat acest act, urmând a se lua masurile legale ce se impun”, a informat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “(VIDEO) Alertă cu bombă în centrul Hunedoarei

  1. Nicolae

    Intrebare : daca persoana a sunat de doua ori cum de nu a fost localizata ? Doar intreb 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *