Album pentru peştera Ponorâci – Ciclovina de Apă

Peştera Ponorâci – Ciclovina de Apă va avea o carte doar despre ea, ce va fi lansată în câteva zile de reprezentanţii Asociaţiei Clubul Sporturilor Montane Hunedoara. Estze voprba, mai precis de un album cu fotografii, ce va avea texte în limbile română şi engleză.

Pestera-Ponorici---Cioclovina-cu-apa-20101215154553Proiectul beneficiază de cofinanţare de la bugetul local al municipiului Hunedoara, din domeniul Cultură, iar valoarea totală a acestuia este de 10.90 de lei, cea mai mare parte fiind asigurată de la bugetul local al municipalităţii. Astfel, în perioada 17 – 22 iunie va fi organizată o lansare de carte, susţinută  de o proiecţie de fotografie cu imaginile cuprinse în album şi nu numai.

Complexul Carstic Ponorâci-Cioclovina este o arie protejată de interes naţional situată pe raza Parcului Naţional Grădiştea Muncelului – Ciclovina.

Aria naturală cu o suprafaţă de 1,50 ha, se află pe teritoriul administrativ al satului Cioclovina, din comuna Boşorod. Potrivit specialiştilor, arealul are o mare valoare paleontologică, dar şi una floristică , faunistică, peisagistică şi ştiinţifică.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”