Album pentru peştera Ponorâci – Ciclovina de Apă

Peştera Ponorâci – Ciclovina de Apă va avea o carte doar despre ea, ce va fi lansată în câteva zile de reprezentanţii Asociaţiei Clubul Sporturilor Montane Hunedoara. Estze voprba, mai precis de un album cu fotografii, ce va avea texte în limbile română şi engleză.

Pestera-Ponorici---Cioclovina-cu-apa-20101215154553Proiectul beneficiază de cofinanţare de la bugetul local al municipiului Hunedoara, din domeniul Cultură, iar valoarea totală a acestuia este de 10.90 de lei, cea mai mare parte fiind asigurată de la bugetul local al municipalităţii. Astfel, în perioada 17 – 22 iunie va fi organizată o lansare de carte, susţinută  de o proiecţie de fotografie cu imaginile cuprinse în album şi nu numai.

Complexul Carstic Ponorâci-Cioclovina este o arie protejată de interes naţional situată pe raza Parcului Naţional Grădiştea Muncelului – Ciclovina.

Aria naturală cu o suprafaţă de 1,50 ha, se află pe teritoriul administrativ al satului Cioclovina, din comuna Boşorod. Potrivit specialiştilor, arealul are o mare valoare paleontologică, dar şi una floristică , faunistică, peisagistică şi ştiinţifică.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei