Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus

În județul Hunedoara a fost înregistrat, luni, al 15-lea deces al unui pacient care a fost diagnosticat cu coronavirus. Victima este un bărbat de 71 de ani, cu Diabet Zaharat, BPOC și HTA, internat din 30 martie 2020 la Spitalul municipal din Hunedoara, în secția ATI din 1 aprilie 2020. Tot atunci a fost diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul a murit în 5 aprilie 2020.

Alți 14 oameni care au murit în spitalele din judeţul Hunedoara au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus. Toţi aveau afecţiuni grave.
Duminică, în judeţul Hunedoara, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 124, potrivit Ministerului Sănătăţii. Peste 3.000 de hunedoreni sunt în izolare şi circa 200 se află în carantină, măsuri luate în contextul pandemiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere