Ajutor pentru poliţistul Paul Obreja, victima răzbunării unor interlopi

aaaaa

Poliţistul rănit de interlopi a fost supus unor operaţii complexe. FOTO oradetimis.oradestiri.ro

Starea de sănătate a tânărului poliţist Paul Obreja este în continuarea gravă, la două săptămâni de la accidentul rutier suferit după ce a fost şicanat intenţionat în trafic de doi interlopi. Poliţistul hunedorean a fost transferat la o clinică din Timişoara, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale, pe coloana vertebrală şi la scalp. Aceasta după ce a fost operat şi de medicii Spitalului din Deva. Colegii săi din Poliţie s-au mobilizat pentru a-i veni în ajutor.

„Aceste costuri ale intervenţiei chirurgicale şi ale tratamentului medical sunt destul de ridicate şi depăşesc posibilităţile sale financiare. Ca urmare, ne-am mobilizat şi, prin contribuţia benevolă a mai multor colegi, cu sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor, am reuşit să compensăm o bună parte din aceste cheltuieli. Sperăm ca suma de bani să îi fie utilă colegului nostru şi cât mai curând acesta să se însănătoşească şi să revină la serviciu”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ioan Obreja, tatăl poliţistului, a declarat că le mulţumeşte colegilor fiului său, pentru gestul făcut. „Deocamdată fiul meu a rămas internat în spital, în Timişoara. Se recuperează după cele două operaţii suferite, la coloană (unde i-au fost montate şuruburi) şi la scalp, unde a fost operat pentru a doua oară. Poate comunica însă oboseşte repede. Respiră greu, având în continuare probleme cu plămânii. Nu ştim când va putea fi externat, dar sperăm ca îşi va reveni într-un timp scurt”, a spus Ioan Obreja.

Cei care vor și pot să-l ajute pe polițistul Paul Obreja, care este tatăl unor tripleţi cu vârste de câteva luni, o pot face cu donații în contul personal al lui Paul Nelu Obreja, deschis la BRD Haţeg: RO87BRDE220SV27966592200.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”