Ajutor pentru Maria, femeia rămasă fără casa din pădure

Casa veche de opt decenii a Mariei Stanca, o femeie care locuiește împreună cu fiul său (cu handicap neuromotor) într-o pădure de la marginea satului Grâne (comuna Ghelari) a ars din temelii în urmă cu o săptămână.

Femeia de 72 de ani a privit neputincioasă spre flăcările care au mistuit clădirea și au lăsat în picioare doar o sobă de teracotă. În apropierea gospodăriei, singura sursă de apă este un mic pârâu și nu există drum accesibil mașinilor până la casa femeii, astfel că stingerea incendiului nu a fost posibilă în timp util pentru a mai fi salvate alte lucruri. Maria și fiul său se adăpostesc în prezent într-o odaie de circa zece metri pătrați, în care încape un mic pat, o sobă și o masă, iar bătrâna doarme pe două scaune alăturate. Impresionați de drama acesteia, câțiva oameni au venit în ajutorul ei, I-au adus alimente, pături, haine și apă. Membrii unui club moto din Hunedoara au anunțat că vor derula o campanie umanitară pentru a repara odaia în care se adăpostesc Maria și fiul ei și pentru a-i clădi o altă cameră unde să poată locui în condiții mai bune.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum se regenerează pădurile din Godeanu         Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației