Ajutor pentru Maria, femeia rămasă fără casa din pădure

Casa veche de opt decenii a Mariei Stanca, o femeie care locuiește împreună cu fiul său (cu handicap neuromotor) într-o pădure de la marginea satului Grâne (comuna Ghelari) a ars din temelii în urmă cu o săptămână.

Femeia de 72 de ani a privit neputincioasă spre flăcările care au mistuit clădirea și au lăsat în picioare doar o sobă de teracotă. În apropierea gospodăriei, singura sursă de apă este un mic pârâu și nu există drum accesibil mașinilor până la casa femeii, astfel că stingerea incendiului nu a fost posibilă în timp util pentru a mai fi salvate alte lucruri. Maria și fiul său se adăpostesc în prezent într-o odaie de circa zece metri pătrați, în care încape un mic pat, o sobă și o masă, iar bătrâna doarme pe două scaune alăturate. Impresionați de drama acesteia, câțiva oameni au venit în ajutorul ei, I-au adus alimente, pături, haine și apă. Membrii unui club moto din Hunedoara au anunțat că vor derula o campanie umanitară pentru a repara odaia în care se adăpostesc Maria și fiul ei și pentru a-i clădi o altă cameră unde să poată locui în condiții mai bune.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici