AGRICULTURĂ DE SUBZISTENŢĂ. Hunedorenii au început să dea cultura cartofului pe cultura de cannabis VIDEO

105

În cadrul activităților de combatere a traficului și consumului de droguri, ofițerii BCCO Alba-Iulia(Serviciul Antidrog cu sprijinul S.C.C.O. Hunedoara ), au identificat pe raza comunei Balşa, jud. Hunedoara un număr de două persoane, care organizaseră într-o zonă cu acces dificil o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 50 de m2 din care intenționau să obțină aproximativ 1 kg de cannabis pentru consum propriu.

Cele două persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

Ofiţerii BCCO Alba-Iulia, au mai identificat pe raza municipiului Hunedoara un număr de trei persoane, cu vârste cuprinse între 20-47 de ani, care organizaseră într-o zonă rurală din apropierea orașului o cultură ilicită de cannabis, pe o suprafață de aproximativ 25 de mp  din care intenționau să obțină aproximativ 0,5 kg de cannabis pentru consum propriu.

Două din cele trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce desfășurau activități de îngrijire a culturii ilicite respective.

Față de cele trei persoane, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T. Hunedoara, a dispus măsura interzicerii țara pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările nefiind finalizate în cauză.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *