Aglomerație de nedescris la cumpărături. Oamenii au stat la cozi în fața mall-ului

1392

Centrul comercial de la marginea Devei a fost aproape neîncăpător pentru mulțimea de oameni dornici de cumpărături.

„Coadă la Deva! Haideți la Shopping la Auchan! S-au închis porțile Raiului”, a fost mesajul publicat pe Facebook de Andrei Nutea, alături de imaginile care arată cât de aglomerat a fost mall-ul de la marginea Devei la sfârșit de săptămână. Din cauza aglomerației din centrul comercial, oamenii au fost nevoiți să aștepta în număr mare la intrările acestuia, pentru a putea face cumpărături. Din cauza aglomeraței au putut intra în complex, cu rândul.
Prefectura Județului Hunedoara a precizat, într-un comunicat de presă, că duminică, sub autoritatea Instituției Prefectului – județul Hunedoara, au avut loc acțiuni de control pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2.

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „Decebal” Hunedoara, precum și cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, ai Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, însoțiți de prefectul județului Hunedoara, Călin-Petru Marian, au verificat respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor cu COVID-19, dar și asigurarea distanțării fizice a persoanelor, pentru respectarea spațiului de 7 metri pătrați pentru o persoană”, a informat Prefectura Hunedoara.
„În cadrul acţiunii ce a avut loc pe raza municipiului Deva, poliţiştii şi reprezentanții celorlalte instituţii cu atribuţii de control, au verificat peste 640 de persoane şi 24 de societăţi comerciale, iar pentru neregulile constatate au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 500 de lei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Polițe Județean Hunedoara.

Foto: Prefectura Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.