Agenţii de pază au folosit arma pentru a calma doi scandalagii. Un devean a fost rănit

382

smurdScandalul s-a petrecut în seara de duminică, în incinta unui bar din municipiul Deva, pe fondul consumului de alcool. Doi clienţi au provocat un scandal, iar angajata localului a apăsat butonul de panică. La scurt timp au sosit la faţa locului agenţii unei firme de pază, care i-au scos afară din local pe cei doi. Scandalul a continuat însă, iar unul dintre agenţi a tras cu arma în client.

„Pompierii SMURD de la Detaşamentul Deva au asistat medical, în data de 08 februarie, în jurul orei 22, doi bărbaţi în vârstă de 39 şi 40 de ani. Unul dintre bărbaţi prezenta plăgi superficiale prin împuşcare cu armă neletală, în timp ce celălalt bărbat suferise un traumatism cranio-facial. Ambele victime au primit îngrijiri medicale după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii deveni au stabilit faptul că doi bărbaţi din municipiul Deva, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal în interiorul barului menţionat, motiv pentru care o angajată a acționat butonul de panică. La fața locului s-au deplasat doi agenţi din cadrul unei societăţi de pază şi protecţie, care au solicitat persoanelor implicate în scandal să părăsească incinta barului. Pe terasa barului, conflictul a continuat între cei doi bărbaţi care au provocat scandalul și agenții de pază, împrejurare în care unul dintre agenţii de pază a făcut uz de armă, trăgând cu pistolul neletal din dotare (cu proiectile de cauciuc) trei focuri de armă în direcția unuia dintre cei doi suspecţi, rănindu-l în zona abdomenului”
Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii i-au amendat pe cei doi clienţi pentru tulburarea liniştii publice şi cercetează împrejurările în cae agentul de pază a folosit arma din dotare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *