Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci

Poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Hunedoara,  care se afla în zona Autogării Hunedoara şi oferea spre vânzare mai multe sticle de alcool de contrabandă, care nu aveau aplicate banderole fiscale româneşti. Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 33 de sticle, a câte un litru fiecare, de alcool etilic de contrabandă.

Marfa a fost confiscată, iar bărbatul a fost reţinut pentru de 24 de ore, ulterior faţă de acesta fiind dispusă  măsura controlului judiciar. „Duminică poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa hunedoreanului, unde au găsit 4 litri de alcool etilic de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, 400 de pachete de ţigarete de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, precum şi sume de bani în lei şi valută,  bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019         Accident grav în Batiz, pe DN 66         Ești răcit mai mereu? Citește cum poți să te protejezi în sezonul rece!         Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna