Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci

Poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Hunedoara,  care se afla în zona Autogării Hunedoara şi oferea spre vânzare mai multe sticle de alcool de contrabandă, care nu aveau aplicate banderole fiscale româneşti. Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 33 de sticle, a câte un litru fiecare, de alcool etilic de contrabandă.

Marfa a fost confiscată, iar bărbatul a fost reţinut pentru de 24 de ore, ulterior faţă de acesta fiind dispusă  măsura controlului judiciar. „Duminică poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa hunedoreanului, unde au găsit 4 litri de alcool etilic de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, 400 de pachete de ţigarete de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, precum şi sume de bani în lei şi valută,  bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei