Adolescente fugite de acasă. I-au pus pe jar pe polițiști

Duminică, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 59 de ani, din comuna Berbești, judeţul Vâlcea, despre faptul că se află în municipiul Hunedoara, unde urma să se întâlnească, conform unei înțelegeri telefonice, cu nepoata sa minoră, RUSU MARIA-ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, (foto 1, alb-negru) și prietena acesteia, BELEA MARIANA, în vârstă de 15 ani, (foto nr. 2, color), care au plecat voluntar de acasă în data de 09.12.2019.
Însă nu le-a găsit pe cele două minore, bărbatul a solicitat sprijinul polițiștilor pentru depistarea celor două minore.
În urma sesizării, poliţiştii au efectuat verificări și au stabilit că cele două minore au plecat de mai multe ori de la domiciliile lor, din judeţul Vâlcea, fiind de fiecare dată găsite de polițişti și reîncredințate familiilor.
Bărbatul de 59 de ani le-a relatat poliţiştilor că la data de 09.12.2019, cele două minore au plecat de la locuinţele lor, iar în cursul zilei de 15.12.a.c., acesta a reușit să ia legătura, prin intermediul unei rețele de socializare, cu una dintre minore, care i-a comunicat că s-ar afla, împreună cu prietena sa, în municipiul Hunedoara, în zona unui local de alimentaţie publică situat pe strada Alexandru Vlahuță (bărbatul s-a deplasat la locul indicat, însă nu a găsit pe niciuna dintre minore, motiv pentru care a cerut sprijin Poliției).
Fiind contactată de poliţişti prin intermediul unei rețele de socializare, una dintre minore a precizat că se află într-un autoturism, împreună cu cealaltă minoră și cu un tânăr (care conducea autoturismul) și că se deplasează spre judeţul Vâlcea (însă a refuzat să dea alte detalii care să poată conduce la depistarea lor).

Minorele prezintă următoarele semnalmente:

– Belea Mariana: cca. 1,60 m, ochi căprui, păr lung, blond, până peste umeri, aproximativ 49 kg.;
– Rusu Maria-Alexandra: cca. 1,60 m, ochi căprui, păr lung, castaniu, până peste umeri, aproximativ 50 kg și deasupra sprâncenei drepte prezintă o cicatrice (la momentul plecării purta o giacă de culoare gri).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorelor, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celor în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”