Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu

Duminică noaptea, în jurul orei 1, familia unei adolescente în vârstă de 15 ani, din Geoagiu – Cartierul Muzicanților, a alertat autoritățile, la 112, reclamând că aceasta a fost „furată” de acasă. „În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, care a identificat apelanta 112 (care se afla sub influența alcoolului și din cauza acestui fapt, prezenta deficiențe în exprimare) şi a demarat cercetări, stabilind că victima infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal este o minoră în vârstă de 15 ani, iar prezumtivul autor este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Geoagiu, cu care minora ar fi avut o relație de concubinaj. În urma extinderii activităţilor investigative şi de căutare pe raza localităţii, poliţiştii au depistat, în zona unei stații de autobuz din orașul Geoagiu, tânărul care se deplasa pe jos spre cartierul Muzicanților și o ducea în spate pe minoră”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Stațiunii Geoagiu în vederea continuării cercetărilor. Minora, care nu prezintă urme de leziuni vizibile, a declarat că nu a fost agresată fizic de tânăr și nici nu a întreținut raporturi sexuale cu acesta.
„Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, şi au luat măsura preventiva a reținerii, pe o durata de 24 ore, faţă de tânăr. Acesta urmează să fie prezenta magistraţilor Judecătoriei Orăştie, în vederea luării măsurilor legale”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!