Adolescentă de 15 ani, prinsă în timp ce se prostitua

Un echipaj de Poliție a surprins în flagrant o tânără de 15 ani, în timp ce oferea servicii sexuale pe marginea Drumului Național 7, la marginea orașului Simeria. „Minora a fost depistată pe un teren viran, aflat pe raza localității Săulești, în proximitatea DN 7, împreună cu un bărbat în vârstă de 51 ani, care au convenit să întrețină raporturi sexuale contra unei sume de bani. Din cauza faptului că au fost surprinși de poliție, actul sexual nu s-a mai consumat. Având în vedere situația de risc victimal major în care a fost găsită minora, s-a luat măsura punerii sub protecție a acesteia în Centrul de Primire în Regim de Urgență Deva și sesizarea Direcției de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului, pentru luarea măsurilor care se impun, raportat la situația dată”, a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Polițiștii susțin că minora se află de mai mult timp în atenția lor, fiind observată și în trecut pe marginea drumului național.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere