Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019

144

Polițiștii locali din municipiul Deva au desfășurat în luna noiembrie 2019, acțiuni pe domeniile de competenţă: circulația pe drumurile publice; disciplina în construcții și afișajul stradal; protecția mediului; activitatea comercială; evidența persoanelor, ordinea și liniștea publică, paza bunurilor.

 

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a luat măsuri menite să combată tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competență ale acestui serviciu au fost aplicate 152 de sancțiuni (82 avertismente și  70 de amenzi).  Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 11.630 lei.

 

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a desfăşurat activităţi pentru a preveni încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice şi staționarea vehiculelor.  Au fost aplicate 187 de sancțiuni (155 avertismente și 32 de amenzi). Valoarea amenzilor date de polițiștii de la circulație a fost de 10.070 lei.

 

Angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Activitate Comercială şi Protecția Mediului au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 64 de sancțiuni (24 avertismente și 40 de  amenzi). Valoarea amenzilor  a fost de 15.950 lei.

 

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții şi protecția mediului. Din cele 328 de sesizări preluate, patru au fost prin apelul unic de urgență 112. Au fost verificate în baza de date naţională un număr de 257 de persoane şi maşini.

 

Poliţiştii locali au asigurat buna desfăşurare a evenimentelor organizate de servicii din cadrul Primăriei Municipiului Deva și din subordinea Consiliului Local Deva şi au participat la parada ocazionată de Ziua Naţională a României.

 

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna noiembrie 2019, au fost aplicate 403 sancțiuni (261 avertismente şi 142 de amenzi) pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali în luna noiembrie a acestui an s-a ridicat la suma de 37.650 lei.

Datorită activităţii de prevenţie desfăşurată de poliţiştii locali, numărul amenzilor a scăzut aproape la jumătate faţă de luna trecută.

 

Pentru a sesiza orice problemă care ține de competența Poliției Locale, puteți suna la Dispecerat –  tel. 0254.232.777, dar și direct de pe aplicația Deva24.

 

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.