Acțiuni umanitare ale polițiștilor hunedoreni

Acţiuni umanitare ale poliţiştilor hunedoreni, în pragul sărbătorii Naşterii Domnului. Oamenii legii au oferit sprijin material mai multor familii care trăiesc în condiţii precare.

 

Impresionați de drama unei familii din satul Lunca (din comuna Băița), a cărei casă a fost devastată de două incendii, produse în aceeași zi, la câteva ore distanță unul de celălalt (în cursul anului trecut), poliţiştii au hotărât să pună mână de la mână pentru a ajuta familia năpăstuită. În urma celor două incendii, familia, cu o fetiță în vârstă de doi ani și nouă luni, a rămas sub cerul liber, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Din fericire, în momentul tragediei nimeni din familie nu a fost acasă, însă cei doi tineri şi fetița lor au rămas doar cu câteva haine. Aceştia locuiesc, si  în momentul de faţă, într-o cabană (improvizată, în condiţii precare), în localitatea Almașu Sec, lângă Deva. Aici, mama în vârstă de doar 28 de ani şi fetiţa sa au primit vizita „ajutoarelor cu epoleţi” ai lui Moş Crăciun. Poliţiştii hunedoreni au dorit să ofere, în acest mod, o rază de speranţă familiei greu-încercate. Pe lângă alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării şi haine, aceştia au oferit familiei şi o sumă de bani, necesară refacerii locuției afectate de flăcări. Nu este prima dată când polițiștii ajută acesta familie. Eu au făcut un gest asemănător şi anul trecut, la scurt timp de la producerea incendiului. Aflând că tânăra familie nu a reușit încă să îşi refacă agoniseala, oamenii legii au hotărât să revină la Almașul Sec, pentru a aduce bucurie acestei familiei.

Polițiștii hunedoreni au mai oferit cadouri (alimente, dulciuri, produse de igienă) și altor două familii din comuna Băiţa, care trăiesc în condiții precare. Acțiunile umanitare ale polițiștilor vor continua şi în perioada următoare.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic