Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor

79

După ce anul trecut acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani a fost distrus în mare parte de o puternică furtună, de data aceasta ninsorile sunt cele care creează probleme. O copertină a cedat deja, iar stratul gros de zăpadă le dă fiori administratorilor pieței, care caută soluții pentru rezolvarea situației.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și asta pentru că s-au luat măsuri încă de azi-dimineață, când a fost sesizat pericolul.

”De dimineață am observat că zăpada de pe acoperișul Halei începe să plece și am limitat accesul spre ieșirea din spate. Am evacuat toți comercianții din zona respectivă, am îngrădit și am așteptat efectiv să se întâmple. Este vorba despre o copertină care era la ieșirea din hală. Nu a fost nimeni rănit, pentru că am luat măsuri de siguranță încă de dimineață”, a declarat Sorin Crețu, șeful Serviciului Public Administrația Piețelor Petroșani.

În ajutor au fost chemați și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, astfel încât să fie găsite soluții optime de rezolvare a problemei. Între timp, acoperișurile celorlalte spații comerciale din piață sunt curățate de zăpadă, astfel încât să fie îndepărtat orice potențial pericol, atât pentru clienți, cât și pentru comercianți.

Pentru reparația acoperișului distrus de furtuna de la începutul lunii septembrie 2017, de la bugetul local s-au alocat 250.000 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.