Mai mulţi oameni au fost răniţi, iar şase maşini au fost avariate în două accidente rutiere înregistrate luni dimineaţa, pe Drumul Naţional 7 între Deva şi Simeria.

Primul accident a avut loc în jurul orei 7:40, în zona intersecţiei de la Sântandrei. Trei autoturisme s-au ciocnit după ce un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula în faţa sa.

„Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula faţa sa, condus de un bărbat de 35 de ani, din Orăştie. În urma coliziunii, autoturismul tamponat a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, care,  la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 31 de ani, din judeţul Alba. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a doi dintre conducătorii auto (cel în vârstă de 78 de ani şi cel de 35 de ani), precum şi a unei pasagere în vârstă de 7 ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier”,a  informat IPJ Hunedoara.

Al doilea accident s-a produs la câteva zeci de minute de primul, în timp ce traficul rutier era oprit în zonă. „Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din oraşul Călan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 din direcţia Simeria spre Deva, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr de 27 de ani, din Orăştie, pe care l-a tamponat şi l-a  proiectat în autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 62 de ani, din Deva. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 71 de ani”,  nformat IPJ Hunedoara.