Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Călan

Miercuri, un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 687, din direcţia Hunedoara – Călan, a schimbat brusc, fără a se asigura, direcţia de mers pentru a ocoli o groapă din carosabil, şi a tamponat autoturismul condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 57 de ani, din oraşul Călan, care se afla în depăşirea acestuia.

„În urma impactului, conducătorul auto de 57 de ani şi o pasageră din autoturismul condus de acesta, o minoră în vârstă de 9 ani, din oraşul Călan, au fost răniţi”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Călan se află în şantier pe aproape întreaga sa lungime de circa 10 kilometri, iar în mai multe zone carosabilul este decopertat pentru a fi turnat un nou strat de asfalt.

Pe unele sectoare, se circulă doar pe o singură bandă şi au fost montate semafoare pentru a fluidiza traficul rutier. Mulţi şoferi însă nu respectă restricţiile impuse în trafic.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi