Accident rutier pe DN 76. Printre răniți este și un copil

3453

Un accident rutier a avut loc miercuri, pe Drumul Național 76, în localitatea hunedoreană Târnava de Criş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, pe DN 76, în afara localităţii Târnava de Criş, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul ce se afla în faţa sa, condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care, încetinise în spatele unui tractor care tracta o remorcă artizanală neînmatriculată.

Camioneta a lovit autoturismul şi l-a proiectat în remorca tractorului. Apoi a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune frontală cu un alt autoturism.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, respectiv a femeii în vârstă de 38 de ani, a bărbatului în vârstă de 41 de ani şi a unui minor în vârstă de 10 ani. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Traficul pe DN 76 a fost îngreunat între orele 11:07 şi 12:30, circulaţia efectuându-se pe o singură bandă de circulaţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.