Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Hațeg

14978

Accident grav pe Dn 66. Trei autoturisme au fost implicate, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier grav pe șoseaua Călan – Hațeg, la Bretea Strei.

 

Potrivit primelor informații oferite de Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara, accidentul s-a soldat cu rănirea a opt persoane, dintre care șase adulți și doi copii.  „Toate sunt conștiente, cooperante, cu multiple traumatisme, dar care nu le pun viața în pericol.

Victimele sunt transportate la spitalul Deva și Hațeg pentru evaluare”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

„Sâmbătă, în jurul orei 10:00, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Simeria-Deva, în afara localității Bretea Streiului, într-o curbă periculoasă, în condițiile unui carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani, județul Bihor, apoi (în partea din spate) a intrat în coliziune cu autoturismul condus tot din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din Petroșani”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 23 de ani, a unui tânăr de 23 de ani și a unui bărbat de 39 de ani (toți pasageri în autoturismul care a produs evenimentul rutier) dar și a unui bărbat de 34 de ani, a unei femei de 32 de ani, a unei minore în vârstă de 10 ani și a unui minor în vârstă de 7 ani (pasageri în autoturismul condus de bărbatul 34 de ani) și a unei tinere de 22 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Foto: Info Trafic judetul Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.