Accident rutier grav pe DN 7: trei mașini au fost distruse

85

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier grav, petrecut sâmbătă, în jurul orei 11:30, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Leşnic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a două femei şi a unui bărbat, cu vârste între 45 şi 49 de ani. Echipajele Ambulabţei şi de la ISU Hunedoara s-au deplasat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor răniţilor.

„Un cetăţean bulgar de 22 de ani, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localităţii Leşnic, din directia Ilia – Deva, a pătruns pe contrasens şi a tamponat autoturismul condus de o femeie de 45 de ani şi un alt autoturism, care circula în spatele celui condus de femeie, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 51 de ani, a femeii de 45 de ani şi a unei pasagere din autoturismul condus de aceasta, o femeie în vârstă de 50 de ani”, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.