Accident rutier grav pe Autostrada A1 Lugoj – Deva, în apropiere de Ilia

682

Accident grav pe Autostrada A1 Lugoj – Deva, în apropiere de Ilia. Echipajele medicale de urgență și ale Descarcerării au intervenit în ajutorul unui tânăr, rănit grav în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, pe Autostrada A1 Lugoj – Deva, în apropiere de Ilia.

„Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit pe autostrada A1, pe sensul Ilia – Deva, la km 377, un bărbat rănit, încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit puternic de partea din spate a unui autotren. Echipele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale şi au stabilizat şoferul autoutilitarei, în vârstă de 31 de ani, în timp ce se desfăşurau şi manevrele de descarcerare”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Tânărul a fost extras din mașină în condiţii de siguranţă şi transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Ugrnețe Deva. Circulaţia pe A1, pe sensul Ilia – Sebeș, a fost pentru scurt timp întreruptă până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor de la locul accidentului.

Foto: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.