Accident pe DN 7 în Simeria

246

Marți, la ora 15:19, Poliţia Oraşului Simeria, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 7 Km.380+818 m, s-a produs un eveniment rutier cu mai multe victime.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Orastie, în timp ce conducea o autoutilitară, tractand o remorcă, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (ploaie torenţială), a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, remorca a patruns pe sensul opus de mers, obligănd conducătorul unui autoturism, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Simeria, să efectueze manevre de evitare a coliziunii frontale, manevre care au dus la rasturnarea autoturismului în afara părţii carosabile.
În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Simeria, în calitate de pasageră, ocupantă a locului dreapta faţă. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

IPJ huendoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.