Accident mortal pe șoseaua Hunedoara – Deva. Victima – un tânăr de 22 de ani

7642

Tragedie pe șoseaua Hunedoara – Deva. Echipajele medicale au intervenit, miercuri dimineaţa, în ajutorul victimelor unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, una dintre ele a lovit violent un stâlp de pe marginea şoselei. Accidentul s-a produs în zona Macon, pe Drmul Judeţean 687 Hunedoara- Deva, iar unul dintre şoferii implicaţi, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit încarcerat.

„Poliția rutieră a constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 687, din direcția Deva spre Hunedoara pe banda a doua de circulație, în dreptul unei societăţi, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune laterală stânga, cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 51, care circula din direcția Hunedoara spre Deva pe banda a doua de circulație. În urma impactului, autoturismul condus de către tânărul de 22 de ani, a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de iluminat public situat în afara părții carosabile a sensului de mers Hunedoara Deva”, a informat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

„Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, dar se afla în stop cardio- respirator. Echpajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat”, a precizat Roxana Mateuţ, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

Celălalt șofer implicat în accident nu a suferit vătămări corporale.

În ultimii ani, pe şoseaua de 15 kilometri Hunedoara – Deva s-au petrecut mai multe tragedii. Este cel mai aglomerat sector de drum judeţean din judeţul Hunedoara şi, pe anumite porţiuni, inclusiv cea în care a avut loc accidentul rutier, este degradată. Şoferii se plâng de drumul „în valuri” pe sensul de mers Hunedoara – Deva, care nu a mai fost inclus în lucrări ample de reparaţii. Însă viteza excesivă şi neglijenţa şoferilor au rămas principalele cauză ale accidentelor grave petrecute pe acest drum.

Foto: Luci Luci

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.