Accident la Sântuhalm: încă un șofer a lovit parapetul de beton slab semnalizat

2149

Un nou accident rutier a avut loc pe șoseaua Huendoara – Deva (DJ 687), pe sectorul din vecinătatea sensului girtoriul de la Sântuhalm, unde au fost amplasate parapete de beton, pe o porţiune de circa 200 de metri, la intrarea într-un depozit de logistică.

Luni, un șofer în vârstă de 67 de ani, din Geoagiu, care se deplasa pe direcția Sântuhalm – Hunedoara, a acroșat parapetul și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. Bărbatul a scăpat teafăr, însă autoturismul i-a fost distrus.

În urm cu o săptămână, în aceeași zonă au avut loc alte două accidente rutiere, în condiții asemănătoare, dar pe timp de noapte. Mai mulți șoferi s-au plâns de semnalizarea necorespunzătoare a parapetelor, afectată și mai mult de cele mai recente accidente, însă autoritățile județene nu au luat măsuri.

Locul unde la începutul acestui an fost montate parapete de beton, pentru a fi amenajată intrarea şi ieşirea într-un depozit de logistică, a ajuns un „punct negru” al drumului judeţean Hunedoara – Deva. Mai multe accidente au avut loc aici, iar urmările lor sunt vizibile, atât la sistemul de parapete cât şi pe marginea şoselei. Trei stâlpi de iluminat au fost deja puşi la pământ şi distruşi de şoferii care au izbit obstacolele de beton.

Pe acest sector, viteza de circulaţie a maşinilor este reglementată la maximum 30 de kilometri pe oră.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Accident la Sântuhalm: încă un șofer a lovit parapetul de beton slab semnalizat

  1. Nicolae

    Criminali . 2 camioane si un automobil . E prea mult . si e groaznic semnalizat pe langa ca parapetul intra in banda 1 . Administratorul drumului este integral vinovat !

    Reply
  2. ovidiu avram

    Am mai spus-o si o să mă repet. Acolo au fost accidente și vor mai fi. În afară de proasta semnalizare mai este ceva. DRACU A MAI VĂZUT PARAPET DE BETON SEPARÂND BENZILE 1 ȘI 2 DE PE ACELAȘI SENS DE MERS !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *