Accident grav produs de un șofer fără permis, în timp ce era urmărit de un echipaj al Poliției

128

Pompierii deveni au acţionat pentru salvarea victimei de 49 de ani ce se afla la volanul unui autoturism care s-a izbit violent de un stâlp din beton. „Pompierii şi echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara au reuşit descarcerarea şi stabilizarea bărbatului ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Hunedoara”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Bărbatul a produs accidentul în timp ce era urmărit de un echipaj de Poliție. „Cel implicat în evenimentul rutier este un bărbat în vârstă de 49 ani, din Deva, care conducea un autoturism DJ 761, din direcția Șoimuș – Certej. Acesta nu a oprit la semnalul agenților de poliție, fiind nevoie ca echipajul Secției de Poliție Rurală Șoimuș sa pornească în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase. Într-o curbă la stânga, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pe un carosabil umed și a lovit un stâlp de iluminat. În urma impactului, cel aflat la volan a fost rănit grav”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul mașinii nu avea permis de conducere. În cauza a fost întocmit dosar penal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *