Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren

125

Trei oameni au fost răniți, marți, într-un accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 76 Deva – Brad, la Săliştioara.

Pompierii Detașamentului Deva specializaţi în descarcerare și prim ajutor au intervenit, marți, pe raza localității Săliştioara, pentru salvarea oamenilor aflaţi într-un autoturism intrat în coliziune cu un autotren ce transporta airbag-uri.

„Din cei cinci pasageri ai autoturismului, trei au fost răniţi. Unul dintre oameni a fost extras din autoturism de echipa de descarcerare. Pompierii şi personalul de la Ambulanță au îngrijit, în primă instanţă, la locul accidentului, răniţii politraumatizaţi după care i-au transportat, conștienţi și cooperanţi, la UPU Deva. Alte 2 persoane au suferit atacuri de panică dar au refuzat transport la spital”, a nformat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Circulaţia pe DN 76 a fost întreruptă sau îngreunată, aproximativ o oră şi jumătate, din cauza accidentului. Accidentul s-a produs, după ce remorca autotrenului condus de un tânăr de 30 de ani, care circula dinspre Brad spre Deva a derapat și a acroșat autoturismul care circula regulamentar, condus de un tânăr de 20 de ani.
FOTO: ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.