Accident grav într-o intersecție din Hațeg

242

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă seara, într-o intersecție din Hațeg. Un șofer în vârstă de 43 de ani a fost rănit grav, în impact.

„La locul accidentului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Pacientul a fost stabilizat la fața locului și a fost transportat la spitalul din Hațeg. Ulterior, a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgențe din Deva cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian grav, traumatism toracoabdominal”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, sâmbătă, în jurul orei 22:15, bărbatul din comuna Baru, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Hațeg, ajungând la intersecția cu DN66, a pătruns in intersecție fără a respecta semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Râu de Mori, care circula pe DN 66 , intrand în coliziune cu acesta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *