Accident cumplit produs de un șofer teribilist de 20 de ani în centrul Devei

11103

Un accident rutier a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:20, într-o intersecție de pe bulevardul 22 Decembrie din Deva. Un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism pe banda a doua a Bulevardului 22 Decembrie, la intersecția semaforizată cu bulevardul Mihail Kogălniceanu, în zona de preselecție a trecut pe banda unu pătrunzand în intersecție pe lumina de culoare roșie a semaforului electric.

Din sens opus circula un autoturism condus de un alt tânăr, de 26 de ani, care s-a angajat în efectuarea virajului la stânga pătrunzând pe banda de circulație pe care se deplasa tânărul de 20 de ani. Acesta din urmă, pentru a evita coloziunea dintre cele două autoturisme, a virat drapta, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp.

„Tânărul de 20 de ani, cât și două tinere in vârstă de 19 si 20 de ani, pasagere ale autoturismului, au suferit leziuni, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *