Accident cumplit pe șoseaua Hațeg – Petroșani

3090

Tragedie pe Drumul Național 66, în zona localității Pui. Miercuri, 9 iunie, un bărbat care conducea un autoturism din direcția Hațeg- Petroșani ar fi pătruns pe contrasens si a intrat în impact frontal cu un autocamion ce circula din direcția opusă.

„Într-un autoturism SUV, parţial distrus în urma impactului cu un trailer încărcat cu lemne, echipele de intervenţie au găsit un bărbat inconştient strivit sub elementele compartimentului motor. Manevrele de descarcerare au fost dificile din cauza pieselor metalice din componenţa autoturismului torsionate de forţa impactului. Şoferul autoturismului de teren, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Petrila, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic”, a informat Inspectoatul pentru SItuații de Urgență Hunedoara.

Conducătorul autotrenului ce a suferit leziuni minore a primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD însă a refuzat transportul la spital.

„În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autocamionului. Traficul se desfășoară alternativ pe durata intervenției. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.