A vrut să-şi ia viaţa în propriile mâini. Părinţii lui sunt disperaţi

O familie din Petrila îşi caută cu disperare fiul, în vârstă de numai 14 ani, care a plecat de la bunici, dar nu a mai ajuns acasă.

disparutMama băiatului. Nicolae Dragomir, este cea care a alertat poliţia, după 10 zile de la disparoţia minorului. Femeia le-a spus oamenilor legii că, în data de 19octombrie, în jurul orei 22:00, băiatul a plecat de la locuinţa bunicilor, situată tot în Petrila, însă nu a mai ajuns acasă. „Mama minorului nu a sesizat imediat dispariţia fiului său, deoarece acesta obişnuia să mai lipsească de acasă câte 2-3 zile, fără să anunţe”, au explicat reprezentanţii IPJ Hunedoara.Numai că, după câteva zile, în data de 26 octombrie, Nicolae şi.a sunat mama şi i-a spus că nu se mai întoarce acasă, că locuieşte cu chirie în municipiul Petroşani şi că se poate întreţine singur. A închis telefonul şi de atunci nu a mai răspuns. Părinţii lui sunt disperaţi şi au cerut ajutorul poliţiştilor din Petrila.

La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat în trening de culoare neagră, şi o geacă de fâş, care prezintă pe ambele mâneci şi piept două dungi, una de culoare albă şi una de culoare albastru deschis.

Băiatul are 1,65 – 1,68 m înălţime, aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui; păr şaten, tuns scurt, cu „ţepi”, faţă ovală.        În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi în vederea identificării minorului, faţă de care s-a solicitat urmărirea naţională.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!