A vrut să prepare hrana minerilor într-o baracă de la Mina Petrila

GTS Company se va ocupa mai departe de servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului angajaţi la Societatea naţională a Huilei. Asta după o licitaţie pe muchie de cuţit, care a stârnit interesul firmelor de profil.

mancare_mineri_1Aproape 7 milioane de lei noi va plăti Societatea Naţională a Huilei Petroşani pentru serviciile de preparare şi servire a mesei calde pentru personalul cu activitate de subteran  angajat la Exploatarea Huilei Lonea, EH Livezeni, EH Vulcan şi EH Lupeni.

Licitaţia a avut loc la finele săptămânii trecute, la sediul SNH, iar GTS Company SRL Aninoasa a fost declarată câştigătoare, cu oferta de 6.926.224 lei. Pentru aceşti bani, câştigătorul licitaţiei trebuie să prepare şi să servească la cantinele miniere fix 2863 de meniuri/ zi, solicitate prin fişa tehnică. Durata contractului este de 7 luni, începând de la data atribuirii lui.

Aceeaşi licitaţie sau, mai ales, suma pusă la bătaie, a stârnit interesul direct al unei societăţi din Bucureşti, specializată, spun cunoscătorii, mai ales în servicii de catering. Cum minerii nu pot mânca „din caserolă”, iar firma nu avea sediu în Valea Jiului unde să prepare hrana caldă, soluţia a fost o baracă de la intrarea în Mina Petrila. Reprezentanţii societăţii bucureştene au primit din partea administraţiei locale din Petrila un acord de folosire a acelei locaţii, cu care au reuşit să se înscrie în licitaţie. Nu a  fost, însă, suficient pentru a şi câştiga selecţia de oferte organizată de SNH.

De precizat că GTS Company s-a ocupat şi până acum de prepararea şi servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului.

Carmen Cosman

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “A vrut să prepare hrana minerilor într-o baracă de la Mina Petrila

  1. Alin Barna

    Buna afacere! Ar trebui sa le serveasca mancare consistenta la banii astia..11.52 lei/meniu..sunt restaurante mai mult decat rezonabile unde poti manca “meniul zilei” la banii astia, sa nu mai vorbim de cantine.. 😉

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis