A vrut să prepare hrana minerilor într-o baracă de la Mina Petrila

GTS Company se va ocupa mai departe de servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului angajaţi la Societatea naţională a Huilei. Asta după o licitaţie pe muchie de cuţit, care a stârnit interesul firmelor de profil.

mancare_mineri_1Aproape 7 milioane de lei noi va plăti Societatea Naţională a Huilei Petroşani pentru serviciile de preparare şi servire a mesei calde pentru personalul cu activitate de subteran  angajat la Exploatarea Huilei Lonea, EH Livezeni, EH Vulcan şi EH Lupeni.

Licitaţia a avut loc la finele săptămânii trecute, la sediul SNH, iar GTS Company SRL Aninoasa a fost declarată câştigătoare, cu oferta de 6.926.224 lei. Pentru aceşti bani, câştigătorul licitaţiei trebuie să prepare şi să servească la cantinele miniere fix 2863 de meniuri/ zi, solicitate prin fişa tehnică. Durata contractului este de 7 luni, începând de la data atribuirii lui.

Aceeaşi licitaţie sau, mai ales, suma pusă la bătaie, a stârnit interesul direct al unei societăţi din Bucureşti, specializată, spun cunoscătorii, mai ales în servicii de catering. Cum minerii nu pot mânca „din caserolă”, iar firma nu avea sediu în Valea Jiului unde să prepare hrana caldă, soluţia a fost o baracă de la intrarea în Mina Petrila. Reprezentanţii societăţii bucureştene au primit din partea administraţiei locale din Petrila un acord de folosire a acelei locaţii, cu care au reuşit să se înscrie în licitaţie. Nu a  fost, însă, suficient pentru a şi câştiga selecţia de oferte organizată de SNH.

De precizat că GTS Company s-a ocupat şi până acum de prepararea şi servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului.

Carmen Cosman

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “A vrut să prepare hrana minerilor într-o baracă de la Mina Petrila

  1. Alin Barna

    Buna afacere! Ar trebui sa le serveasca mancare consistenta la banii astia..11.52 lei/meniu..sunt restaurante mai mult decat rezonabile unde poti manca “meniul zilei” la banii astia, sa nu mai vorbim de cantine.. 😉

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României