A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii

139

Ploile s-au transformat în lapoviță și, mai apoi, în ninsori, astfel că drumarii au intervenit pe mai multe sectoare de drum din județul Hunedoara. Cele mai importante cantități de precipitații s-au înregistrat în Munții Orăștiei, unde a fost nevoie de intervenția utilajelor pentru curățarea drumurilor.

Precipitațiile căzute în ultimele ore sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare nu au pus, marți, mari probleme drumarilor și, potrivit datelor furnizate de către Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean Hunedoara, s-a intervine pe următoarele tronsoane: DJ 668A, în zona satului Târsa a nins și s-a depus un strat subțire de zăpadă, se acționează cu material antiderapant; DJ 705A pe sectorul Costești – Sarmizegetusa Regia a nins mai consistent, în zonă se intervine cu un buldoexcavator pentru curățarea zăpezii depusă pe partea carosabilă; DJ 686 spre stațiunea Râușor este polei pe șosea, în zonă se acționează cu material antiderapant; DJ 687K Silvașu de Jos – Mănăstirea Prislop este, de asemenea, polei. Se acționează cu material antiderapant

”Momentan, pe restul drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara nu este nevoie de intervenții specifice sezonului de iarnă, carosabilul fiind uscat. Nici pe drumurile județene din Valea Jiului, aflate cu preponderență în zona montană, nu sunt probleme și se circulă bine”, se arată într-o informare a Dispeceratului drumuri județene din cadrul CJH.

Începând de joi, 6 decembrie, la nivelul Consiliului Județean Hunedoara este funcțional dispeceratul unic pentru drumurile județene. Dacă întâmpinați probleme pe această categorie de drumuri pe timp de iarnă puteți apela numărul de telefon 0737 – 553971.

De asemenea, puteți urmări pe Facebook și noua pagină a Consiliul Județean Hunedoara – Dispecerat Drumuri Județene unde vor fi postate informații la zi despre cum se circulă pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.