A murit polițistul local premiat pentru o faptă eroică

Colectivul Primăriei Municipiului Hunedoara anunță trecerea în neființă a celui care a fost LUCA IULIU OVIDIU, fost polițist local în cadrul Direcției Poliția Locală Hunedoara. Ovidiu Luca a lucrat 13 ani în cadrul Poliției Locale din municipiul Hunedoara, iar din luna mai a acestui an s-a pensionat pe caz de boală.

„Ovidiu Luca a fost un bun coleg și prieten, un angajat model, unul dintre oamenii cu care municipiul Hunedoara se mândrește, un om și un polițist valoros, demn de considerație. În anul 2014, acesta a fost protagonistul Campaniei Premianții fără Premii, care se desfășoară în fiecare sâmbătă în municipiul Deva, campanie în cadrul căreia comunitatea locală se întâlnește ca să îi premieze pe oamenii valoroși din județ și din țară. Ovidiu Luca a fost premiat pentru fapta sa eroică de a salva o mamă de la sinucidere. El a dat dovadă de mult curaj într-o situație limită: a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Hunedoara, de pe care o femeie amenința că se aruncă în gol. Polițistul hunedorean a imobilizat-o la timp pe femeie, reușind să o aducă de pe bordura acoperișului și astfel, i-a salvat viața. Un om curajos, un om demn de considerație, Ovidiu Luca îți dorim drum lin spre Cer! Odihnește-te în pace!”, este mesajul de condoleanțe al Primăriei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noua șosea de poveste din Ținutul Pădurenilor         Tragedie în Hunedoara         Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit         Tânăr de 17 ani înecat într-o baltă din Orăștie         TALIBANII ECO DATOREAZĂ SCUZE. APM Hunedoara a scos Râul Alb din aşa-zisul „pericol de moarte”         Exponatul lunii iunie 2019 la muzeul din Deva