A început! SE DISTRIBUIE AGENTUL TERMIC ÎN DEVA

In urma solicitarilor venite din partea unor asociatii de proprietari, dar si a unor institutii din municipiul Deva, a inceput distribuirea agentului termic. Aproximativ 60 la suta dintre punctele termice din oras au fost puse in functiune. De asemenea, in ultima perioada peste 280 de deveni s-au rebransat si mai exista aproximativ 200 de solicitari

Devenii, care sunt mai friguroși din fire, pot de acum să rotească robineții de la calorifere, întrucât agetul termic este distribuit deja în proporție de 60 la sută.

Potrivit lui Florin ALBA, șef Serviciul de Termoficare Deva, distribuirea de agent termic s-a făcut la solicitarea mai multor asociaţii de proprietari şi conducători ai unor instituţii de învăţământ.

În acest an nu mai există acea perioadă în care se fac probe la instalații, întrucât pe perioada verii nu au mai fost golite instalațiile. Un lucru de care reprezentanții Serviciului de Termoficare Deva sunt mândri, este că din ce în ce mai mulți deveni au renunțat la centralele pe gaz și s-au rebranșat la sistemul de termoficare al orașului.

Anul acesta prețul gigacaloriei este de 243,16 lei pentru agenții economici și 178,17 lei pentru persoanele fizice, iar diferența de 65 de lei este suportată de Primăria Municipiului Deva.

În reședința de județ există, până în prezent, 7.000 de persoane care sunt branșate la sistemul de termoficare, însă, potrivit reprezentanților Serviciului de Termoficare, numărul acestora este în creștere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara