A început! SE DISTRIBUIE AGENTUL TERMIC ÎN DEVA

In urma solicitarilor venite din partea unor asociatii de proprietari, dar si a unor institutii din municipiul Deva, a inceput distribuirea agentului termic. Aproximativ 60 la suta dintre punctele termice din oras au fost puse in functiune. De asemenea, in ultima perioada peste 280 de deveni s-au rebransat si mai exista aproximativ 200 de solicitari

Devenii, care sunt mai friguroși din fire, pot de acum să rotească robineții de la calorifere, întrucât agetul termic este distribuit deja în proporție de 60 la sută.

Potrivit lui Florin ALBA, șef Serviciul de Termoficare Deva, distribuirea de agent termic s-a făcut la solicitarea mai multor asociaţii de proprietari şi conducători ai unor instituţii de învăţământ.

În acest an nu mai există acea perioadă în care se fac probe la instalații, întrucât pe perioada verii nu au mai fost golite instalațiile. Un lucru de care reprezentanții Serviciului de Termoficare Deva sunt mândri, este că din ce în ce mai mulți deveni au renunțat la centralele pe gaz și s-au rebranșat la sistemul de termoficare al orașului.

Anul acesta prețul gigacaloriei este de 243,16 lei pentru agenții economici și 178,17 lei pentru persoanele fizice, iar diferența de 65 de lei este suportată de Primăria Municipiului Deva.

În reședința de județ există, până în prezent, 7.000 de persoane care sunt branșate la sistemul de termoficare, însă, potrivit reprezentanților Serviciului de Termoficare, numărul acestora este în creștere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia