A început! SE DISTRIBUIE AGENTUL TERMIC ÎN DEVA

In urma solicitarilor venite din partea unor asociatii de proprietari, dar si a unor institutii din municipiul Deva, a inceput distribuirea agentului termic. Aproximativ 60 la suta dintre punctele termice din oras au fost puse in functiune. De asemenea, in ultima perioada peste 280 de deveni s-au rebransat si mai exista aproximativ 200 de solicitari

Devenii, care sunt mai friguroși din fire, pot de acum să rotească robineții de la calorifere, întrucât agetul termic este distribuit deja în proporție de 60 la sută.

Potrivit lui Florin ALBA, șef Serviciul de Termoficare Deva, distribuirea de agent termic s-a făcut la solicitarea mai multor asociaţii de proprietari şi conducători ai unor instituţii de învăţământ.

În acest an nu mai există acea perioadă în care se fac probe la instalații, întrucât pe perioada verii nu au mai fost golite instalațiile. Un lucru de care reprezentanții Serviciului de Termoficare Deva sunt mândri, este că din ce în ce mai mulți deveni au renunțat la centralele pe gaz și s-au rebranșat la sistemul de termoficare al orașului.

Anul acesta prețul gigacaloriei este de 243,16 lei pentru agenții economici și 178,17 lei pentru persoanele fizice, iar diferența de 65 de lei este suportată de Primăria Municipiului Deva.

În reședința de județ există, până în prezent, 7.000 de persoane care sunt branșate la sistemul de termoficare, însă, potrivit reprezentanților Serviciului de Termoficare, numărul acestora este în creștere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva