A început! SE DISTRIBUIE AGENTUL TERMIC ÎN DEVA

In urma solicitarilor venite din partea unor asociatii de proprietari, dar si a unor institutii din municipiul Deva, a inceput distribuirea agentului termic. Aproximativ 60 la suta dintre punctele termice din oras au fost puse in functiune. De asemenea, in ultima perioada peste 280 de deveni s-au rebransat si mai exista aproximativ 200 de solicitari

Devenii, care sunt mai friguroși din fire, pot de acum să rotească robineții de la calorifere, întrucât agetul termic este distribuit deja în proporție de 60 la sută.

Potrivit lui Florin ALBA, șef Serviciul de Termoficare Deva, distribuirea de agent termic s-a făcut la solicitarea mai multor asociaţii de proprietari şi conducători ai unor instituţii de învăţământ.

În acest an nu mai există acea perioadă în care se fac probe la instalații, întrucât pe perioada verii nu au mai fost golite instalațiile. Un lucru de care reprezentanții Serviciului de Termoficare Deva sunt mândri, este că din ce în ce mai mulți deveni au renunțat la centralele pe gaz și s-au rebranșat la sistemul de termoficare al orașului.

Anul acesta prețul gigacaloriei este de 243,16 lei pentru agenții economici și 178,17 lei pentru persoanele fizice, iar diferența de 65 de lei este suportată de Primăria Municipiului Deva.

În reședința de județ există, până în prezent, 7.000 de persoane care sunt branșate la sistemul de termoficare, însă, potrivit reprezentanților Serviciului de Termoficare, numărul acestora este în creștere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte