A început campania pentru depunerea cererii unice de plată, la APIA Hunedoara

475

A început campania pentru depunerea cererii unice de plată, la Centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

În judeţul Hunedoara, în perioada 1 martie – 15 mai 2021, sunt aşteptaţi să depună cererile peste 17.000 de fermieri. Suprafaţa totală pentru care vor fi acordate subvenţii din partea statului este de 132.000 hectare, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.

Potrivit directorului executiv al centrului Judeţean APIA, Veronica Topor, primăriile din judeţul Hunedoara au primit deja tabelele cu fermierii şi suprafeţele corespunzătoare fiecăruia, pentru a putea fi eliberate adeverinţele necesare depunerii cererii unice. Documentele pot fi transmise online către Centrul judeţean APIA sau către Centrele locale din Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Ilia, Petrila şi Sântămărie Orlea.

Fermierii vor putea să-şi înregistreze Cererile unice de plată în anul 2021 fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA sau al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2021, a anunţat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Foto: Prefectura Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.