A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea UPU Deva

68

Contractul de finanțare pentru modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost semnat, joi, de reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Vest și cei ai Consiliului Județean Hunedoara.

Valoarea totală a proiectului, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 se ridică la 6.836.050 lei, din care 6.699.328 lei reprezintă fonduri nerambursabile. Durata de implementare a proiectului este de 13 luni.
„Proiectul pe care îl va derula Consiliul Județean Hunedoara are ca scop îmbunătățirea condițiilor spitalicești de urgență ale Spitalului Județean din Deva, știut fiind faptul că Unitatea de Primiri Urgențe este principala poartă de intrare în spital, dar și oglinda acestuia”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.
Proiectul prevede extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva cu un corp nou de clădire în suprafaţă construită de 388 mp, în regim de înălțime de P+1E, legat funcțional de corpul existent, cu următoarele funcțiuni: cabinete medicale, de consultații, laborator analize medicale de urgență, spații de evaluare și tratament, grupuri sanitare, depozitări, precum și dotarea cu echipamente medicale performante (ex. electrocardiograf, defibrilatoare externe automate etc.), mobilier și ustensile medicale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *