A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului

Vineri, în a doua zi de căutări a fetei de 6 ani, dispărută în apele canalului de derivație al Râului Strei, scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara au găsit trupul acesteia, în zona barajului de la Bretea, la circa doi kilometri de locul unde se înecase.
Căutările fetiţei în vârstă de şase ani, dispărută în canalul de fugă al Streiului, au fost reluate vineri dimineaţă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, cu efective mărite de pompieri și cu ajutorul scafandrilor. Joi seara, după mai multe ore de căutări, efectuate de pompieri, trupul fetei nu fusese găsit în apele canalului râului Strei, lung de circa doi kilometri între hidrocentralele Plopi şi Bretea Romanâ şi adânc de circa 7 – 8 metri.
Cu câteva ore mai devreme, fetiţa de numai 6 ani a ajuns sub apă, în canalul paralel cu râul Strei, în dreptul localităţii Bretea Română. Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, ea a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 15 ani, care a reuşit să se salveze din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenţie în stare de şoc.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!