Un poliţist aflat în timpul liber a găsit în râul Mureş, cadavrul lui Radu Romulus Miclea (47 de ani), un localnic din Ilia dat dispărut de la domiciliu din 17 decembrie 2017. Trupul fusese prins în vegetaţia de pe malul râului.

„Cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză. Acesta este bărbatul aflat în urmărire naţională, după ce a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia şi nu s-a mai întors acasă. În vederea depistării bărbatului, poliţiştii au desfăşurat ample activităţi de căutare pe ambele maluri ale râului, pe raza localităţilor Ilia, Gurasada şi Dobra, activităţi ce au implicat şi participarea efectivelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara Hunedoara şi a unor voluntari din partea familiei celui dispărut. De asemenea, poliţiştii au desfăşurat de activităţi de scotocire cu efective mărite şi în pădurea Districtului Ilia”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Radu Miclea ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în seara dispariţiei, iar la întoarcere, a traversat un pod vechi peste râul Mureş şi ar fi căzut în apă, crede soţia sa.