A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș

Au fost reluate căutările tânărului de 24 de ani, dispărut duminică în apele Lacului Cinciș. Pompierii hunedoreni sunt sprijiniți de scafandrii de la ISU Mehedinți.
Căutările tânărului dispărut duminică dimineață în apele Lacului Cinciș au fost reluate de ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. Pompierii sunt sprijiniți în acțiunile lor de scafandrii de la ISU Mehedinți. Căutările sunt dificile, pentru că vizibilitatea în adâncurile Lacului Cinciș este extrem de redusă.
Duminică, un apel la 112 care anunța că tânărul aflat la scăldat a dispărut în apă a declanșat alerta în structurile de intervenţie ale Detaşamentului Hunedoara. „Informaţiile preliminare arată că bărbatul înota în lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere”, informa Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit unor martori ai accidentului, victima se afla împreună cu un băiat și o fată pe o saltea, care a fost luată de curenți. Ceilalți doi tineri au reușit să se salveze.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical