6 aspecte la care să fii atentă atunci când îţi cumperi portjartier şi lenjerie sexy

529

Orice piesă de îmbrăcăminte au de lenjerie trebuie să fie potrivită pentru tine. Stilul tău este influenţat de personalitatea pe care o ai, de statut şi de modul în care vrei să te simţi. Atunci când cumperi portjartiere si lenjerie sexy vrei să îţi pui în valoare laturile senzuale şi atrăgătoare şi de aceea este important să alegi cu atenţie toate detaliile obiectelor cumpărate.

 

La Sosetaria.ro poţi să găseşti atât portjartiere, cât şi lenjerie de calitate şi care să te încânte. O să descoperi o gamă largă de produse care vor fi pe placul tău. Iată 6 aspecte la care trebuie să fii atentă atunci când alegi portjartierul şi lenjeria sexy:

 

  1. Portjartierul trebuie să aibă forma pe care tu o doreşti

Este întotdeauna important modelul de portjartier pe care îl alegi. El poate să fie simplu, modern, sau clasic, plin de detalii şi dantelă sau alte elemente de decor. Poţi alege un portjartier care are talie mai înaltă sau mai joasă, care este sau nu reglabil. De asemenea, modul în care este construit este foarte important.

Poţi descoperi portjartier cu elemente în relief, cu o bandă invizibilă sau cu alte moduri de prindere. De asemenea, benzile care coboară pe picior pot să fie diferite la fiecare model în parte. Poţi prefera benzi simple sau triunghiuri cu dantelă, ori benzi late, etc. Alege fiecare model cu grijă, pentru a te simţi bine în momentele tale speciale.

 

  1. Sistemul de prindere al portjartierului este important

Un alt element important al unui portjartier este sistemul de prindere. Cel clasic şi foarte des întâlnit este cel cu capse sau cu moş şi babă. Această variantă este una uşor de folosit şi care oferă siguranţă. Poţi descoperi şi portjartier cu alte elemente de prindere, mai simplu sau mai dificil de desprins.

 

  1. Dacă vrei să nu se vadă prin haine portjartierul tău, ai nevoie de o variantă fără cusături sau elemente în relief

Este foarte important locul în care vrei să porţi portjartierul. Aşadar, poţi alege să cumperi un portjartier de calitate şi modern, care să nu aibă deloc cusături. Modalitatea în care este construit este una potrivită pentru rochii elegante sau alte piese de îmbrăcăminte cu materiale fluide, subţiri sau pentru croieli mulate. Un astfel de model este perfect pentru a avea un secret personal. Elementele în relief sunt potrivite pentru alte momente, în care lenjeria şi portjartierul sunt folosite simplu, ca element de bază.

 

  1. Lenjeria sexy pe care o alegi, trebuie să fie potrivită cu portjartierul pe care îl ai

Este important să alegi lenjeria sexy de care ai nevoie pentru portjartierul tău. Astfel, vei putea să te bucuri de un set frumos şi care să se îmbine vizual frumos. Te vei simţi cu atât mai atrăgătoare pentru momentele tale intime, atunci când vei avea lenjeria sexy bine aleasă. Poţi să cumperi lenjerie minimalistă, din dantelă sau din materiale semitransparente, cu aplicaţii sau simple. Alege ceea ce ţi se potriveşte şi te ajută să ai încredere în tine.

 

  1. Lenjeria sexy poate avea culoare identică sau diferită cu portjartierul tău

Atunci când construieşti un set de lenjerie intimă sexy şi portjartier, poţi să cumperi aceleaşi culori. O altă opţiune este un set de culori contrastante, care se scot reciproc în evidență.

 

  1. Fii atentă la calitatea produselor achiziţionate, la modul de îmbinare, la cusături şi la materialele folosite

Întotdeauna calitatea unui produs este în strânsă legătură cu rezistenţa şi cu modul în care arată. Astfel, poţi să cumperi lenjerie şi portjartier din materiale de calitate, cu o construcţie bună, care să aibă cusături şi îmbinări bine realizate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.