INVESTIŢIE. Modernizare pe DN 66 A

Societatea Drupo din Călan, în asociere Sercotrans S.R.L vor reabilita aproape 4 kilometri din DN66 A, de la intersecţia de la Livezeni până la intrarea în municipiul Vulcan.

dn66aContractul încheiat de asocierea Drupo – Sercontrans cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale are valoarea de 5, 198 milioane de lei, fără TVA, adică mai mult de un milion de lei pentru un kilometru de drum, însă proiectul include atât execuţia propriu – zisă a lucrării, cât şi servicii de proiectare şi asistenţă tehnică.

Durata contractului este de 3 luni, respectiv durata de execuţie, 24 luni perioada de garanţie a lucrărilor, termen care începe să curgă de la data semnării procesului verbal de recepţie a lucrărilor, respectiv o lună durata  de prestare a serviciilor de proiectare, verificarea documentaţiei tehnice, respectiv obţinerea autorizaţiei de construcţie. Lucrările presupun asfaltarea acestei porţiuni din DN 66A, realizarea de şanţuri pentru scurgerea apei, precum şi de podeţe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”