INVESTIŢIE. Modernizare pe DN 66 A

Societatea Drupo din Călan, în asociere Sercotrans S.R.L vor reabilita aproape 4 kilometri din DN66 A, de la intersecţia de la Livezeni până la intrarea în municipiul Vulcan.

dn66aContractul încheiat de asocierea Drupo – Sercontrans cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale are valoarea de 5, 198 milioane de lei, fără TVA, adică mai mult de un milion de lei pentru un kilometru de drum, însă proiectul include atât execuţia propriu – zisă a lucrării, cât şi servicii de proiectare şi asistenţă tehnică.

Durata contractului este de 3 luni, respectiv durata de execuţie, 24 luni perioada de garanţie a lucrărilor, termen care începe să curgă de la data semnării procesului verbal de recepţie a lucrărilor, respectiv o lună durata  de prestare a serviciilor de proiectare, verificarea documentaţiei tehnice, respectiv obţinerea autorizaţiei de construcţie. Lucrările presupun asfaltarea acestei porţiuni din DN 66A, realizarea de şanţuri pentru scurgerea apei, precum şi de podeţe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice