40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan

Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică construcția unui bloc de locuințe pentru tineri, în orașul Călan. „Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare și a lucrărilor de construcții-montaj inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Hunedoara, orasul Călan, strada Lucian Blaga nr.28”, se arată în documentația proiectului.

Blocul va avea 40 locuințe, 2 tronsoane, cu regim de înălțime St+P+3E și o suprafață de 3.480 mp. Vor fi realizate 34 de apartamente cu două camere și șase apartamente cu două camere. Valoarea estimată fara TVA a contractului de proiectare si executie lucrari este de 9.697.309,85 lei exclusiv TVA din care 291.728,05 lei exclusiv TVA servicii de proiectare inclusiv verificare si 9.405.581,80 lei exclusiv TVA lucrari de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic, întocmire și verificare dosare de gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019         Accident grav în Batiz, pe DN 66         Ești răcit mai mereu? Citește cum poți să te protejezi în sezonul rece!         Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna