40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan

Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică construcția unui bloc de locuințe pentru tineri, în orașul Călan. „Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare și a lucrărilor de construcții-montaj inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Hunedoara, orasul Călan, strada Lucian Blaga nr.28”, se arată în documentația proiectului.

Blocul va avea 40 locuințe, 2 tronsoane, cu regim de înălțime St+P+3E și o suprafață de 3.480 mp. Vor fi realizate 34 de apartamente cu două camere și șase apartamente cu două camere. Valoarea estimată fara TVA a contractului de proiectare si executie lucrari este de 9.697.309,85 lei exclusiv TVA din care 291.728,05 lei exclusiv TVA servicii de proiectare inclusiv verificare si 9.405.581,80 lei exclusiv TVA lucrari de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic, întocmire și verificare dosare de gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”