40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan

Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică construcția unui bloc de locuințe pentru tineri, în orașul Călan. „Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare și a lucrărilor de construcții-montaj inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Hunedoara, orasul Călan, strada Lucian Blaga nr.28”, se arată în documentația proiectului.

Blocul va avea 40 locuințe, 2 tronsoane, cu regim de înălțime St+P+3E și o suprafață de 3.480 mp. Vor fi realizate 34 de apartamente cu două camere și șase apartamente cu două camere. Valoarea estimată fara TVA a contractului de proiectare si executie lucrari este de 9.697.309,85 lei exclusiv TVA din care 291.728,05 lei exclusiv TVA servicii de proiectare inclusiv verificare si 9.405.581,80 lei exclusiv TVA lucrari de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic, întocmire și verificare dosare de gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara