27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, ALDE Hunedoara transmite agenților economici implicați în turism, lucrătorilor din turism și tuturor celor implicați în acest sector economic vital al județului La mulți ani si multă putere de muncă!

Noi știm că turismul este șansa județului la o viață prosperă!

Mircea Moloț

Președinte ALDE Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului

  1. Nicolae

    Molot s-a preocupat de altceva nu ca Deva si Hunedoara sa aiba descarcare de pe autostrada spre dezvoltarea turismului (Sebesul are trei ) ,spre dezvoltarea turismului ! 🙂 Tot spre dezvoltarea turismului spre Jiul de Est , drumul Petrosani Obarsia Lotrului e in mare parte doar gropi (s-a facut Transalpina si aici nu s-a asfaltat drumul ) 🙂 Accesul spre Poiana Pelegii e de KKO , si nu de acum . Multumim M Molot ! ( a nu se citi traducerea in magiara 🙂 ) .

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria