21 de polițiști au fost avansați în grad

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, poliţiştii hunedoreni organizează, în această perioadă, o serie de acţiuni de evocare şi cinstire a momentului istoric 1 Decembrie 1918.

Manifestările au debutat la paraclisul cu hramurile Sfântul Mucenic Mina şi Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din incinta inspectoratului, unde poliţiştii au asistat la o slujbă de Te-Deum (mulţumire), oficiată de preotul Bogdan Niţu, care este și purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ulterior, în sala-amfiteatru a Poliţiei Municipiului Deva a avut loc o şedinţă festivă, ce a inclus o expunere ştiinţifică fiind susţinută de către Angela Cerean – şefa Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale, care a subliniat importanţa actului istoric al Marii Uniri de la Alba Iulia.

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Naţionale, o parte dintre ofiţerii şi agenţii de poliţie care s-au remarcat prin merite profesionale de excepţie şi o conduită morală desăvârşită, au fost avansaţi la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deţinut.

Anul acesta, în prezenţa conducerii I.P.J. Hunedoara, 21 de polițiști (9 ofiţeri şi 12 agenţi de poliţie) au fost avansaţi înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale.

În alocuțiunea susţinută cu această ocazie, şeful I.P.J. Hunedoara, comisar-şef de poliţie Ovidiu Bîrlea a reliefat rolul şi importanţa instituţiei Poliţiei Române în consolidarea statului de drept:

„Ziua Naţională a României este o sărbătoare dar și un motiv de reflecție cu privire la datoria noastră de a fi uniți, drepți, de a face bine pe oriunde trecem, de a răspunde profesionist şi calificat aşteptărilor cetăţenilor, în slujba cărora am depus un jurământ”, a spus șeful IPJ Hunedoara, Ovidiu Bîrlea.

În data de 01.12.2019, poliţiştii hunedoreni şi o parte din autospecialele de intervenţie ale Serviciului Rutier, ale Serviciului Ordine Publică, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ale Serviciului Criminalistic, alături de ale forţe ale Minierului Afacerilor Interne, vor la defilarea tradițională organizată în municipiul Deva şi în alte localităţi din judeţ.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva