21 de polițiști au fost avansați în grad

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, poliţiştii hunedoreni organizează, în această perioadă, o serie de acţiuni de evocare şi cinstire a momentului istoric 1 Decembrie 1918.

Manifestările au debutat la paraclisul cu hramurile Sfântul Mucenic Mina şi Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din incinta inspectoratului, unde poliţiştii au asistat la o slujbă de Te-Deum (mulţumire), oficiată de preotul Bogdan Niţu, care este și purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ulterior, în sala-amfiteatru a Poliţiei Municipiului Deva a avut loc o şedinţă festivă, ce a inclus o expunere ştiinţifică fiind susţinută de către Angela Cerean – şefa Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale, care a subliniat importanţa actului istoric al Marii Uniri de la Alba Iulia.

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Naţionale, o parte dintre ofiţerii şi agenţii de poliţie care s-au remarcat prin merite profesionale de excepţie şi o conduită morală desăvârşită, au fost avansaţi la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deţinut.

Anul acesta, în prezenţa conducerii I.P.J. Hunedoara, 21 de polițiști (9 ofiţeri şi 12 agenţi de poliţie) au fost avansaţi înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale.

În alocuțiunea susţinută cu această ocazie, şeful I.P.J. Hunedoara, comisar-şef de poliţie Ovidiu Bîrlea a reliefat rolul şi importanţa instituţiei Poliţiei Române în consolidarea statului de drept:

„Ziua Naţională a României este o sărbătoare dar și un motiv de reflecție cu privire la datoria noastră de a fi uniți, drepți, de a face bine pe oriunde trecem, de a răspunde profesionist şi calificat aşteptărilor cetăţenilor, în slujba cărora am depus un jurământ”, a spus șeful IPJ Hunedoara, Ovidiu Bîrlea.

În data de 01.12.2019, poliţiştii hunedoreni şi o parte din autospecialele de intervenţie ale Serviciului Rutier, ale Serviciului Ordine Publică, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ale Serviciului Criminalistic, alături de ale forţe ale Minierului Afacerilor Interne, vor la defilarea tradițională organizată în municipiul Deva şi în alte localităţi din judeţ.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara