21 de polițiști au fost avansați în grad

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, poliţiştii hunedoreni organizează, în această perioadă, o serie de acţiuni de evocare şi cinstire a momentului istoric 1 Decembrie 1918.

Manifestările au debutat la paraclisul cu hramurile Sfântul Mucenic Mina şi Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, din incinta inspectoratului, unde poliţiştii au asistat la o slujbă de Te-Deum (mulţumire), oficiată de preotul Bogdan Niţu, care este și purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ulterior, în sala-amfiteatru a Poliţiei Municipiului Deva a avut loc o şedinţă festivă, ce a inclus o expunere ştiinţifică fiind susţinută de către Angela Cerean – şefa Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale, care a subliniat importanţa actului istoric al Marii Uniri de la Alba Iulia.

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Naţionale, o parte dintre ofiţerii şi agenţii de poliţie care s-au remarcat prin merite profesionale de excepţie şi o conduită morală desăvârşită, au fost avansaţi la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deţinut.

Anul acesta, în prezenţa conducerii I.P.J. Hunedoara, 21 de polițiști (9 ofiţeri şi 12 agenţi de poliţie) au fost avansaţi înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale.

În alocuțiunea susţinută cu această ocazie, şeful I.P.J. Hunedoara, comisar-şef de poliţie Ovidiu Bîrlea a reliefat rolul şi importanţa instituţiei Poliţiei Române în consolidarea statului de drept:

„Ziua Naţională a României este o sărbătoare dar și un motiv de reflecție cu privire la datoria noastră de a fi uniți, drepți, de a face bine pe oriunde trecem, de a răspunde profesionist şi calificat aşteptărilor cetăţenilor, în slujba cărora am depus un jurământ”, a spus șeful IPJ Hunedoara, Ovidiu Bîrlea.

În data de 01.12.2019, poliţiştii hunedoreni şi o parte din autospecialele de intervenţie ale Serviciului Rutier, ale Serviciului Ordine Publică, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ale Serviciului Criminalistic, alături de ale forţe ale Minierului Afacerilor Interne, vor la defilarea tradițională organizată în municipiul Deva şi în alte localităţi din judeţ.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători