13 centre de vaccinare anti-Covid, pentru populație, în județul Hunedoara

1196

13 centre unde se va administra populației vaccinul anti COVID 19 vor funcționa în județul Huendoara, informează Prefectura Județului Hunedoara.

„Centrele de vaccinare vor fi pregătite din punct de vedere sanitar, în următoarele zile, pentru primirea locuitorilor județului Hunedoara care doresc să se vaccineze. Localitățile unde vor fi funcționale centrele de vaccinare sunt: Deva, Hunedoara, Brad, Ilia, Orăștie, Petroșani, Lupeni, Hațeg, Petrila și Călan”, au transmis reprezentanții instituției.

Persoanele care vor fi vaccinate vor fi programate cu câteva zile înainte de a se prezenta la centre. „Autoritățile județene și locale vor informa locuitorii județului Hunedoara despre modalitatea în care va fi administrat vaccinul, imediat după ce acesta va fi disponibil în România”, a informat Prefectura Județului Hunedoara.
În Brad, un centru va fi amenajat în fostul Punct de lucru al Direcției de Sănătate Publică de pe Al. Patriei, nr. 2. Acesta va deservi localitățile Brad, Vața de Jos, Baia de Criș, Luncoiu de Jos, Vălișoara, Crișcior, Bucureșci, Buceș, Ribița, Tomești, Bulzești și Blăjeni.
În Deva, un centru de vaccinare va funcționa la Sala Sporturilor. Acesta va deservi localitățile Deva, Șoimuș, Certejul de Sus, Hărău, Simeria, Cârjiți și Băița.
În Hunedoara vor fi amenajate patru centre de vaccinare, la Centrul de Diagnostic Armedica, de pe Str. Grădinilor, la parterul blcului E5 de pe Bd. Dacia, la Medical Psiho Group de pe Str. Eroilor și la Sala de Sport a Liceului „Traian Lalescu”. Acesta va deservi localitățile Hunedoara, Peștișu Mic, Cerbăl, Lelese, Bunila, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Ghelari și Teliucu Inferior.
În Orăștie, un centru de vaccinare anti-Covid 19 va funcționa în Sala de Sport de pe Strada Pricazului. El va desrvi localitățile Orăștie, Balșa, Geoagiu, Romos, Beriu, Rapoltu Mare, Turdaș, Mărtinești și Orăștioara de Sus.
În Ilia, un centru de vaccinare va funcționa în UPU SMURD. Acesta va deservi localitățile Ilia, Vorța, Brănișca, Vețel, Bătrâna, Dobra, Lăpugiu de Jos, Burjuc, Gurasada și Zam.
În Petroșani, un centru va funcționa în Sala Sport a Școlii nr. 5 și va desrvi localitățile Petrila, Petroșani și Bănița.
În Lupeni, un centru de vaccinare va fi amenajat în fosta policlinică și va deservi localitățile Lupeni, Uricani și Vulcan.
În Hațeg, centrul de vaccinare va funcționa în sala de sport a orașului, de pe Strada Independenței. Acesta va deservi localitățile Hațeg, General Berthelot, Răchitova, Densuș, Totești, Sântămărie Orlea, Sarmisegetusa, Râu de Mori, Sălașu de Sus, Pui și Baru.
În Petrila, un centru de vaccinare va funcționa în fostul spital de boli cronice și va desrvi locuitorii orașului.
În Călan, un punct de vaccinare va funcționa în Centrul de Sanatate Multifuncțional, de pe Str. Policlinicii. El va deservi localitățile Călan, Boșorod, Bretea Română și Băcia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.