11 pacienți vindecați la Deva și niciun caz nou de coronavirus în județ

249

11 pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus s-au vindecat şi au fost externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Astfel, numărul persoanelor vindecate de infecţia cu Covid 19 şi externate în judeţul Hunedoara a ajuns la 231, faţă de 220 potrivit raportării de duminică, publicată de Prefectura judeţului Hunedoara.

„La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva situaţia pacienţilor confirmaţi cu infecţia cu virusul SARS-CoV-2 este încurajatoare. Astăzi, în spital mai sunt internaţi 78 de pacienţi. În week-end, au fost externate 11 persoane şi a fost internat un singur pacient. Din nefericire, sâmbătă s-au înregistrat două decese”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, 565 de oameni au fost diagnosticaţi cu Covid 19, arată informarea de luni a Ministerului Sănătăţii. Nu s-a înregistrat vreun caz nou de coronavirus, de la raportarea din ziua precedentă.

Cel puţin 60 de hunedoreni infectaţi cu noul coronavirus au decedat. Cei mai mulţi dintre ei sufereau şi de alte afecţiuni grave.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.