11 pacienți vindecați la Deva și niciun caz nou de coronavirus în județ

11 pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus s-au vindecat şi au fost externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Astfel, numărul persoanelor vindecate de infecţia cu Covid 19 şi externate în judeţul Hunedoara a ajuns la 231, faţă de 220 potrivit raportării de duminică, publicată de Prefectura judeţului Hunedoara.

„La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva situaţia pacienţilor confirmaţi cu infecţia cu virusul SARS-CoV-2 este încurajatoare. Astăzi, în spital mai sunt internaţi 78 de pacienţi. În week-end, au fost externate 11 persoane şi a fost internat un singur pacient. Din nefericire, sâmbătă s-au înregistrat două decese”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, 565 de oameni au fost diagnosticaţi cu Covid 19, arată informarea de luni a Ministerului Sănătăţii. Nu s-a înregistrat vreun caz nou de coronavirus, de la raportarea din ziua precedentă.

Cel puţin 60 de hunedoreni infectaţi cu noul coronavirus au decedat. Cei mai mulţi dintre ei sufereau şi de alte afecţiuni grave.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara