100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara

În judeţul Hunedoara sunt 100 de persoane diagnosticate cu coronavirus. În ultimele 24 de ora au fost confirmate 29 de cazuri noi în judeţ, potrivit unor informaţii prezentate de autorităţi.

Din cei 100 de hunedoreni infectaţi cu coronavirus, circa un sfert dintre sunt cadre medicale de la spitalele din Deva, Petroşani şi Hunedoara. În judeţul Hunedoara, 11 cadre medicale au fost diagnosticate pozitiv cu Covid 19 numai în ultimele 24 de ore, cele mai multe dintre ele (10, dintre care doi medici) fiind de la spitalul judeţean, iar o asistentă este angajată la Spitalul municipal Hunedoara.

Nouă oameni care au murit în ultimele zile în spitalele din Hunedoara şi Deva, în urma unor afecţiuni grave, au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

„Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate şi externate din unităţi spitaliceşti: 91 la Bucureşti, 58 la Timiş, 28 la Iaşi, 23 la Caraş-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanţa, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Braşov, 5 la Galaţi, 2 la Bihor, 2 Argeş, 1 la Brăila, 1 la Mureş, 1 la Neamţ, 1 la Alba”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Sănătăţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!